Алекс Сърчаджиева работи за трима, Ласкин лови риба!

0

aleks-laskinАлександра Сърчаджиева изобщо не е ядосана, че беше изгонена  от риалитито „Звездни стажанти“.

Откакто Шарлопов я посочи с пръст и обяви, че е уволнена, Алекс бe засипана с предложения за реклами и различни проекти. Тя не изпъкна с нищо в шоуто, но пък отново напомни за себе си и направи впечатление с благия си нрав и изключителното присъствие пред екран.  Предложенията към нея завалели веднага след „уволнението“ и сега тя тича на три места да заработва пари и да храни семейството си.

Докато дойде време за ВИП Брадър актрисата е неотлъчно заета с поръчки и не се притеснява как тя и Ласкин ще се оправят през лятото и как ще обслужват сметките и кредитите си.

Обществена тайна е, че основно Александра осигурява семейния бюджет, а съпругът й Иван Ласкин носи малки хонорари от гастроли и епизодични участия в телевизионни предавания.

Алекс се опита да пробута Иван да я замести в „Стажантите“, но номерът не мина. Той стоеше апатично отстрани, не даваше никакви идеи, видимо му беше досадно и дамският отбор загуби с трясък. Не само не беше нужен, но и се пречкаше, което вбеси продуцента и Шарлопов и ако можеха, щяха да го изгонят на мига. За сметка на това изгониха Алекс.

Сред артистичните среди се говори, че тя е като пчеличка, не отказва никаква работа, труди се неуморно, за да изхрани семейството си.

В същото време Иван предпочита да пофилософства в кръчмата с приятели, да отиде на лов и да върти чевермета по хижите, или поне за риба.

Превърнал се е в търтей и горката жена го издържа, говорят ядосано колегите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mFwA2tcjlfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *