Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Албена Вулева Размаза „100 кила“: Неграмотен си, арогантен си, научи се да пишеш!

сто килаАлбена Вулева беше единствена в „Звездни стажанти“, която успя да постави 100 кила на мястото му и да му каже всичко, което другите премълчаваха.

Участниците получиха задача  да напишат  детска книжка за малчугани до  6-годишна възраст. Както винаги рапърът реши да наложи себе си и да разкаже собствената си история. Идеята да направят приказка за бебе, което се родило сто килограма и плашело всички, даже майка си, беше добра, но до мига, в който се стигна до писането й.

Явор започна да „твори“ на компютъра, но се оказа, че пише с безобразни грешки и няма идея от правопис. Опитното око на Албена веднага видя ужасния текст и предложи той с Тити да отиде да търси костюми, а тя и Юлиян Константинов да „изгладят“ произведението.

Килата обаче дочу, че го гонят нарочно и се обиди.

Албена ахна, като се зачете. Почти нямаше изречение без груби грешки. „Как смяташ, клавиатурата ли му е пречила, не е знаел къде са буквите, или просто не е ходил на училище“, попита тя Юлиян, който каза, че по-скоро е второто.

Рапърът се оказа доста чувствителен и обидчив. Щом научи какви са ги говорили колегите зад гърба му, той започна бойкот! През цялото време се опитваше да саботира новия текст, не го научи наизуст. По време на представлението надничаше в книжката, за да види какво изречение следва, а на репетициите пренебрежително се прозяваше.

„Виж, идеята ти може и да е добра, но остави на хора, които могат – да я напишат, да я изградят и да я редактират. Смешно е да поднесем на децата книжка, пълна с грешки“, каза Албена.

Килата се ядоса още повече.

„Ти си неграмотен, арогантен, невъзпитан и не признаваш никой друг, освен себе си“, сряза го Албена.

Всеки трябва да си знае мястото в този живот и да прави това, в което се чувства най-силен.

Тя не само го каза в очите на Явор, но го заяви и пред Шарлопов.

Така цяла България научи, че певецът не може да пише, не е ходил достатъчно на училище, няма обноски, но пък има огромно самочувствие.

Както се оказа – без покритие! 

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *