Албена Вулева: Искам да разбия главата на Тачо, за да му видя мозъка

0

Албена майка44Прибраха свещниците, колко жалко. Тъкмо бях решила да разбия  главата на Тачо, за да видя колко е мозъкът му и как се стича заедно с парченца от черепа“ – каза ухилено Албена Вулева и предизвика възмущение не само у съквартирантите,  но и у зрителите.

Агресията на бившата жълта водеща  достигна размерите на истинска патология и извратеност, а от нейните пози и играта пред камерите кадрите  започват да приличат вече на филм на ужасите.

Целият проблем тръгна оттам, че двете с майка й тайно обсъждаха известното брадърско семейство. Тачо е много прост. Той е на ниво махленски бабаит, свикнал е да крещи, да прави скандали, изявява се като квартален мачо и няма никакви полезни качества. Чудя се Жени как го търпи с тая негова идиотия. Ако така се карат и пред детето, ще видиотят и него, горкичкото, каза Людмила.

Никой не ги чу, но от продукцията бяха така „любезни“ да излъчат видеото пред семейството. На Жени и окото й не мигна, но Тачо побесня, метна се в леглото, зави се през глава, като преди това се закани, че ще извие врата на Людмила като на пиле, но след като излязат от формата.

Тя защо обижда детето ми, подхвана той познатия вече брадърски рефрен. Не го обижда, показва притеснение как могат да се отразят на психиката му вашите скандали, обясни му търпеливо Месечков.  Много се карате и много си крещите. Многострадалният Тачо обаче вдигна кръвно.

И вие вярвате ли на всичко това, попита приятелят на Албена Недик, с когото тя живее осем години. Тя не е агресивна, никога не съм я виждал да избухва и да иска да разбива глави. Избрала си е стретагията на черния хумор и  си я следва. Явно с успех, щом зрителите не са я изгонили досега.

Запитан какво му е отношението към Людмила обаче, той отговори лаконично. Виждам я два пъти в годината. На Коледа и на рождения ден на Албена. В останалото време тя си живее в дома си, а Албена всяка вечер й ходи на гости.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *