Актьорите от „София ден и нощ“ Скочиха на Бунт. Вижте Защо:

0

софия ден и нощЗвездите от „София – ден и нощ” са бесни и са на път да вдигнат бунт срещу продуцентите.

Някои даже заплашват да напуснат сериала през есента и да си търсят ново поприще.  Целият проблем бил за пари. Непрофесионалните актьори били бесни от ниските си хонорари и ги определяли като подигравка спрямо таланта и всеотдайността им.

Най-много се палел  моделът Кристиян Кирилов, който в сериала играе  ролята на Митака. „Снимам се като луд, правя се на луд, цяла България вече ме знае и имам куп фенове, а ми подхвърлят  жълти стотинки”, пенел се Кристиан. Според хора от продукцията,  всички участници  получавали смешните 130 лева на епизод.  В началото всички се съгласили, защото ги избрали за ролите и изобщо не помислили за финансовата страна. Достатъчна им била славата, която ще получат и късмета, че се снимат в сериал.

Още от самото начало обаче продуцентите на сериала ги заковали с договори, които  са железни и не подлежат на корекция.
В началото парите удовлетворяваха всички, признават си актьорите-аматьори. Но след като филмът се оказа неочаквано рейтингов и има все повече и повече гледаемост, че даже се стигна и до продължението му, се появи и недоволство  в редиците  с апетит за повече пари. Участниците в риалити продукцията вече  се възприемали като холивудски звезди и искали заплащане като на звезди.

Продуцентите обаче им размахвали договорите под носа, в които пише черно на бяло, че са наети за цяла година. Младите лъвчета и лъвици от екрана дори не подозирали, че интересът към  продукцията ще е толкова голям и ще се наложи да снимат и през лятото .Отпуснали им само седмица за море, а те искали да правят тен и да обикалят дискотеките цял месец.

Бунтът на кораба е доста сериозен и някои от участниците в сериала заплашват  да се махнат.

Никой от тях обаче няма къде да отиде, защото неустойките по договорите им в случай на напускане са космически и няма откъде да вземат толкова пари, че да се откупят. И засега актьорите си налягат парцалите, въпреки че към част от дамския състав вече имало предложения от конкурентни телевизии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *