Азис призна: Беше ме гнус да изглеждам като травестит

Азис голямПоп-фолк легендата Азис най-после призна, че визията, с която проби на сцената и се прочу не само в България, изобщо  не е била по вкуса му.

За пръв път  той намекна, че изявите му в дрехи на травестит не са били по негово желание, а по чужда воля. Дори опитите да имитира и да прилича на различни поп-фолк певици не са били негова идея. Той не каза чия, но най-вероятно на хората, които искаха да го лансират и да го изстелят към върха.

Много съжалявам, че съм си позволявал да излизам на сцената и да изглеждам по този  толкова нелеп начин. Съжалявам и  че съм имал самочувствието и наглостта да изглеждам по този начин. Срам ме е! Много ме е срам! Може би за малко съм се забавлявал с целия този маскарад, но не съм имал избор тогава да се откажа „, каза Азис, но отново премълча кой е дал идеята за идиотския му вид.

Когато най-после сменил имиджа си, той изхвърлил на боклука всички помпозни костюми, които му донесоха най-скандалната слава. Няколко дни по-късно обаче негов братовчед  пристигнал задъхано и му ги върнал. Той решил, че прекрасните одежди  са откраднати от негови събратя, тъй като станал свидетел в махалата как някои от местните са се облекли  с тях и се перчат. Те  вероятно попаднали на тях, ровейки в кофите за боклук. Азис обаче казал на братовчеда да връща дрехите на хората обратно и да не го занимава с тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1DfbhdG0tEk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *