АЗИС ИЗРИГНА: БЪЛГАРИТЕ СА ЗЛОБНИ И ПРОСТИ! ВИЖ ТУК:

4

azis2Азис се ядоса на  българската си публика и я нападна жестоко.

Никой не знае какво обиди тънкообидния ромски славей, но той отново изрази огорчението си, че се е родил в България и се води българин.

Азис цитира доста нецензурна епиграма от Радой Ралин, в която се разказва за интимната среща между прабългарин и славянка, които след  „цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури“.

Поколението се оказало  хем крадливо,  хем  завистливо. И е такова и до днес.

Кралят на фолка показа завидна култура, щом може да цитира класика в сатричния жанр Радой Ралин, че да му прави и анализ.

Ето какво написа Азис под стиховете на Радой Ралин:

„Това е най-вярното и истинско нещо, което съм чел, изтъкна той. Тези, които ни карат да се гордеем, че сме българи, не са ли го чели?

Лично аз смятам, че Радой пише класика и е описал народа ни такъв, какъвто е бил и какъвто е сега.

За какво да се гордея, че съм българин?

Имам ли поне една причини?

Около мен се шири само злоба и завист.

Като видят, че някой се издига, веднага го събарят на земята и започват да го тъпчат.

Българинът не може да диша, без да завижда.

Срам ме е, че съм българин,  защото народът е много злобен и прост“, каза патетично Азис. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IaZ07L2xdRA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Родителите ми са прости със средно образование и съм израсла в скандали за пари, тото, бинго и други от сорта…Не мога да ги понасям и не изпитвам никаква топлина и носталгия към тази държава. Образовах се и имам щастието да пътувам, но когато съм в България психиката ми се обременява всеки път със селските скандали на простите ми родители. Никога няма да изпитам обич нито към тях, нито към държавата, която създава такава сган чрез системата си на управление. Вместо качествено образование, високи заплати и реставрирана държава ни варят в помията на турски сериали, безпаричие и порутени сгради. Надявам се да остана навън, защото тук агонизирам.

  2. Пропуснах да спомена, че са и религиозни…Развитите държави с висок стандарт не са подвласни на религия…Само необразиваните селяни вярват, защото за тях науката е магия и няма как да си обяснят повечето неща, които се случват около тях. Чудя се как може тези хора да са ми родители…Порочната система на бедността е ниско образование, ниски запалти, селски сериали, хазарт и религия, които правят народа шизофреничен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *