Азис изгуби брадата си, плакал като идиот за катинарчето

0

азис брадаАзис се раздели с познатата от години на всички визия. Характерната му  брада тип катинарче вече я няма.

Фолкпевецът обезкосми изцяло физиономията си заради участието си в поредното риалити  предаване. Разбира се това не мина без драми и той изля душата си във Фейсбук, като изобщо  не пропусна възможността да се изжали.

Без брада! Не мога да се позная просто.  Резултатът  от бръсненето беше, че  плаках като идиот, защото ми беше мъчно за катинарчето. И от болка плаках, защото се порязах поне десет пъти заради липса на опит. Буквално се заклах.

Сега имам наивно и глуповато излъчване. Ужас! Но край със сексапила!  Нямах избор! Според договора, който сключих  с предаването “Като две капки вода“, трябва да се явя  без брада, а те да ме трансформират, както си искат. Стига съм писал, че пак ще ревна,  написа той на стената си.

Резултатът от обезкосмяването наистина е потресаващ. Азис няма нищо общо с предишната си визия и прилича на гол охлюв. Да не кажем и още нещо, защото е доста обидчив.

В новият сезон на имитаторското шоу „Като две капки вода“ той обаче ще вземе солиден шестцифрен хонорар, тача се една брада не е кой знае колко голама цена, която той ще плати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *